About

Fotot är en ögonblicksbild av ett nu

som aldrig kommer igen

Året som gått

Jag lär mig långsamt, och jag och min kamera är inte alltid överens! Ibland vill man bara snabbt snabbt fånga det där ögonblicket, då startar man kameran och bränner av några foton på automatik.

Sen finns det stunder där man vill experimentera, låta bilden få olika djup, olika fokus eller olika nyanser. Då får det ta tid.

Det blir roligare om man varierar sig!

Om mig

Naturen är det jag inspireras mest av, där finns det mycket jag vill ta kort på och som jag vill lära mig fånga. Det flyktiga ljuset, de vackra vyerna och det lilla i det stora. Men för mina minnen är det de vardagliga fotografierna jag gläds åt mest i efterhand.

Jag bor med min familj i köpingen Bengtsfors i norra Dalsland. Resten av släkten finns kvar i Göteborg med omnejd och det blir många resor söderut. Men för det mesta njuter vi av att vara hemmavid, vi är väldigt hemkära!

Bilderna jag tar samlas just nu på hög, de sorteras efter år och månad de togs och jag vill gärna dela med mig av dem här på denna sidan. Uppstartssträckan har varit (läs: är) alldeles för lång, jag vet! Förutom att jag ska lära mig handskas med kameran så behöver jag också lära en del om fotoredigering. Det får bli nästa kurs!

I vardagen hittar man alltid lustigheter som är värda att föreviga! Till och med i en spann med smutsigt vatten. Med lite fantasi så klart!

 

Det händer alltid något vid vattnet.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved